غلامرضا موسوی در این باره به خبرنگار مهر گفت: از اواخر آذرماه پارسال مسائلی درباره آئیننامه شورای صنفی داشتیم. در جلسات بین نماینده شورای عالی تهیهکنندگان و شورای صنفی درباره این تغییرها صحبت و پیشنهاد شد آئیننامه تصحیح شود تا لازم نباشد هر سال آئیننامه شورای صنفی تغییر کند یا تغییرها به کمترین میزان برسد.
وی افزود: اواخر بهمنماه به دلایلی که روشن نیست آئیننامه شورای صنفی نمایش از میز اصناف خارج و موضوع از طریق کسانی پیگیری شد که منتخب شورای عالی و گروههای دیگر نبودند و منتخب خانه سینما بودند. در جلسههای بعد از عید نیز نمایندگان شورای عالی دعوت نشدند و کسانی به عنوان نماینده دعوت شدند که منتخب خانه سینما بودند.
موسوی ادامه داد: این حرکت باعث شده مجمع فیلمسازان تهیهکننده، تهیهکنندگان مستقل، شورای عالی تهیهکنندگان این شورا را قانونی ندانند و به عملکرد آن اعتراض کنند. ما با همکارانمان در خانه سینما عداوت و دشمنی نداریم. این موضوع یک اختلاف نظر صنفی است و امیدواریم از راه گفتگو و تبادلنظر بتوانیم از این بنبست خارج شویم و به نفع سینمای ایران گام برداریم.
رئیس شورای عالی تهیهکنندگان و توزیعکنندگان سینمای ایران گفت: ما طبق مصوبههای شورای عالی حرکت میکنیم و به تلاش خود برای حل این معضل ادامه میدهیم. سیاستگذاری ما برای مقابله با این ماجرا مرحله به مرحله است. امیدواریم به زودی به نتیجه برسیم و نیاز نباشد زمان بیشتری برای این موضوع صرف کنیم.
نظر شما